Котел для витоплення жиру
100 грн
Опис товару
Місткість тришарова з герметичною кришкою 1/3. Матеріал внутрішнього шару харчова сталь нержавіюча AISI 304. Матеріал облицювального шару AISI 430. Дно конус. Робочий об'єм ємності 500 л. Мішалка рамна з мотором-редуктором 1, 5 кВт. Швидкість обертання валу мішалки 0-30 оборотів за хвилину з плавним регулюванням за допомогою перетворювача частоти обертання «ВЕСПЕР». Фторопластові скребки, тен 30 кВт (Дві групи по 15 кВт). Пульт з функцією автоматичного та примусового включення та вимикання тенів та функцією автоматичної підтримки заданої температури продукту та функцією керування мішалкою. Штуцер для подавання води. Терморегулятор двоканальний ОВЕН. Датчики температури (в продукт та в сорочку нагріву). Перший патрубок вивантаження продукту з боку на 150 мм нижче за рівень продукту з кульовим краном ДУ 50 мм. Другий патрубок вивантаження продукту з боку на 150 мм нижче першого патрубка з кульовим краном ДУ 50 мм. Третій патрубок вивантаження продукту з боку на 150 мм нижче першого патрубка з кульовим краном ДУ 50 мм. Запірна арматура з дисковим затвором, діаметром 50мм на вивантажувальному патрубку по центру денця. ємності. Грибкова пробка (донний клапан) для запобігання попаданню частинок продукту в патрубок вивантаження під час варіння. Вакуумна манжета на валу мішалки для запобігання попаданню пари на мотор-редуктор. Теплоносій гліцерин (гліцерин оплачується окремо). Перший патрубок вивантаження продукту – вивантаження чистого жиру. Продукт, що вивантажується через другий і третій патрубки, проходячи трубопроводом повинен потрапляти в жировідділювач, де пройшовши стадію очищення вода продовжує рух у каналізацію, а жир осідає в ОНЖ (відділювач неімульгованих жирів), після чого жир зливається через відповідний клапан. Продукт або точніше сказати залишки, що вивантажуються з нижнього патрубка котла, повинні пройти ту ж стадію очищення, що і продукт, що вивантажується через другий патрубок
Місткість тришарова з герметичною кришкою 1/3. Матеріал внутрішнього шару харчова сталь нержавіюча AISI 304. Матеріал облицювального шару AISI 430. Дно конус. Робочий об'єм ємності 500 л. Мішалка рамна з мотором-редуктором 1, 5 кВт. Швидкість обертання валу мішалки 0-30 оборотів за хвилину з плавним регулюванням за допомогою перетворювача частоти обертання «ВЕСПЕР». Фторопластові скребки, тен 30 кВт (Дві групи по 15 кВт). Пульт з функцією автоматичного та примусового включення та вимикання тенів та функцією автоматичної підтримки заданої температури продукту та функцією керування мішалкою. Штуцер для подавання води. Терморегулятор двоканальний ОВЕН. Датчики температури (в продукт та в сорочку нагріву). Перший патрубок вивантаження продукту з боку на 150 мм нижче за рівень продукту з кульовим краном ДУ 50 мм. Другий патрубок вивантаження продукту з боку на 150 мм нижче першого патрубка з кульовим краном ДУ 50 мм. Третій патрубок вивантаження продукту з боку на 150 мм нижче першого патрубка з кульовим краном ДУ 50 мм. Запірна арматура з дисковим затвором, діаметром 50мм на вивантажувальному патрубку по центру денця. ємності. Грибкова пробка (донний клапан) для запобігання попаданню частинок продукту в патрубок вивантаження під час варіння. Вакуумна манжета на валу мішалки для запобігання попаданню пари на мотор-редуктор. Теплоносій гліцерин (гліцерин оплачується окремо). Перший патрубок вивантаження продукту – вивантаження чистого жиру. Продукт, що вивантажується через другий і третій патрубки, проходячи трубопроводом повинен потрапляти в жировідділювач, де пройшовши стадію очищення вода продовжує рух у каналізацію, а жир осідає в ОНЖ (відділювач неімульгованих жирів), після чого жир зливається через відповідний клапан. Продукт або точніше сказати залишки, що вивантажуються з нижнього патрубка котла, повинні пройти ту ж стадію очищення, що і продукт, що вивантажується через другий патрубок
№965 Створено: 22 березня 2023
Схожі оголошення