Форматно- розкроювальний верстат HOLZTECHNIK P30 1 грн

Форматно- розкроювальний верстат HOLZTECHNIK P30

Рекламувати
№2914
Створено: 23 травня 2023
• Форматно-розкроювальний верстат малого формату з довжиною каретки 1600 мм і 2200 мм
• Призначений для обробки в розмір листів плитного матеріалу відповідного формату, а також точного торцювання погонажного матеріалу

ОПИС
Форматно- розкроювальні верстати призначені для розкрою або обрізки в заданий розмір різних плитних матеріалів таких як фанера, ДВП, ДСП, МДФ і, навіть деревного масиву. При виборі форматок слід виходити з таких параметрів, як - продуктивність, довжина різу і тип каретки, а так само звертати увагу на ергономічні і технічні характеристики верстата.

ПП «БК Технологічне бюро» є офіційним представником на українському ринку форматно-розкроювальних верстатів HOLZTECHNIK і пропонує різні моделі форматок: недорогі - для невеликої продуктивності дрібних майстерень і дорогі, з високою продуктивністю промислового класу. Найпростішим і недорогим деревообробним розкрійним верстатом є модель HOLZTECHNIK P30, який має каретку кулькового типу. Даний тип каретки призначений для розміщення на ній заготовок відносно невеликих розмірів. Верстат Р30 має дві модифікації: з довжиною каретки 1600 мм і 2200 мм. На каретці також є ексцентриковий притиск, що дозволяє надійно фіксувати матеріал, що розпилюється. Обидві модифікації верстата мають жорстку конструкцію, посилену по периметру, що запобігає всіляким механічним змінам (деформації) у процесі експлуатації, як наслідок - знижує рівень вібрацій, завдяки чому верстат здатний тривалий час працювати без переналаштування. Модифікація верстата HOLZTECHNIK P30 з кульковою кареткою довжиною 1600 мм, шириною 315 мм і має хід каретки в 1600 мм, а з кульковою кареткою довжиною 2200 мм і шириною 360 мм - має хід каретки в 2200 мм. Розмір робочого столу HOLZTECHNIK P30 має довжину в 1003 мм і ширину 1726 мм. Конструктивно пилковий вузол більшості верстатів ідентичний. Даний верстат має головну пилку діаметром в 305 мм з посадковим отвором діаметром 30 мм. У верстаті HOLZTECHNIK P30 потужність двигуна основної пилки 5 к.с. або 3,75 кВт. Двигун одношвидкісний без можливості зміни швидкості обертання пилки. Швидкість обертання пилки рівна 4000 об/хв що цілком достатньо для розкрою всіх типів ДСП. Ще один загальний параметр для більшості існуючих форматок - це кут нахилу пилки. На верстаті HOLZTECHNIK P30 пилку можна нахиляти на кут від 0 до 45о. Нахил пилки здійснюється обертанням маховика. Крім основної пилки, пилковий вузол HOLZTECHNIK P30 оснащений підрізною пилкою. Потужність двигуна підрізної пилки 1 к.с. або 0,75 кВт. Вона необхідна при роботі з облицьованими плитними матеріалами. Підрізна пилка має діаметр в 120 мм, посадочне місце для підрізної пилки - 20 мм. Швидкість обертання підрізної пилки становить 8000 об/хв. Напрямок обертання підрізної пилки супутній напрямку поступального переміщення матеріалу. Підрізна пилка фрезерує в заготівлі паз невеликої глибини і ширини, після цього основна пилка здійснює пропилювання, не допускаючи відколів матеріалу при виході зуба пилки в тіло заготовки. Регулювання висоти основної пилки і підрізної здійснюється вручну, обертанням маховика. Верстат HOLZTECHNIK P30 має захисний кожух, що розташований над пилкою і закріплений на розклинювальному ножі. Верстат має отвір для підключення системи аспірації. Також, деревообробний верстат HOLZTECHNIK P30 має бічну алюмінієву лінійку, яка легко рухається по напрямних. Регулювання лінійки здійснюється вручну. Лінійка потрібна для того, щоб під час розкрою отримати необхідні розміри заготовки.
№2914
Створено: 23 травня 2023
ТЕХБЮРО
Був/була в онлайні: 13 вересня 2023 15:32
Зареєструйтесь або Увійдіть щоб залишити коментар.
1 грн
НАПИСАТИ Контакти
ТЕХБЮРО
Був/була в онлайні: 13 вересня 2023 15:32
Схожі оголошення