Оптимізатор WEINIG OptiCut 200 (Німеччина) 1 грн

Оптимізатор WEINIG OptiCut 200 (Німеччина)

Рекламувати
№2875
Створено: 23 травня 2023
• Відрізка по мітці
• Максимальна швидкість подавання: 180 м/хв

ОПИС
Високоточні верстати серії OptiCut 200 з DimterLine гарантують вигідний розкрій по довжині. Щоб досягти максимального створення вартості, оптимізуючі торцювальні пилки серії OptiCut 200 не тільки виконують обрізку дефектів, але також розраховують найкращу комбінацію довжини деталей на підставі значень фіксованої довжини зі списку розкрою. Завдяки цьому досягається максимальний вихід готової продукції і / або максимальна вартість матеріалів. В процес оптимізації повністю інтегрується торцювання деталей для зрощування; в даному випадку можлива класифікація по 8 різних видах якості деревини. Деталь потрібно тільки відповідним чином позначити і покласти в подаючий пристрій верстата. Цей етап роботи значно полегшується завдяки горизонтальному лінійному переміщенню. В лінію розкрою можна, звичайно ж, також інтегрувати автоматичну систему розпізнавання дефектів (сканер).
Універсальний верстат OptiCut 200, більш продуктивний OptiCut 200 Elite або орієнтований на максимальну точність OptiCut 200 Exact з DimterLine - всі вони пропонують повну оптимізацію вже в стандартній комплектації. Мала кількість рухомих мас і інтелектуальна система приводу означають чудову динаміку. Серія OptiCut пропонує інноваційні машинобудівні технології від фахівців по торцювальним пилкам в комбінації з найсучаснішими технологіями управління та програмним забезпеченням - все від одного виробника.
Всіма верстатами серії OptiCut 200 з DimterLine можна дуже просто керувати за допомогою терміналу OptiCom. Досить створити список розкрою і можна починати роботу! Надійність і безпека в експлуатації гарантована навіть в екстремальних умовах. Ще один плюс: клієнти, які використовують верстат OptiCut з DimterLine, можуть скористатися перевагами всеосяжного сервісу від досвідченого виробника і доступністю цього сервісу в будь-який час завдяки представництвам концерну WEINIG по всьому світу, в тому числі і в Україні.
№2875
Створено: 23 травня 2023
ТЕХБЮРО
Був/була в онлайні: 13 вересня 2023 15:32
Зареєструйтесь або Увійдіть щоб залишити коментар.
1 грн
НАПИСАТИ Контакти
ТЕХБЮРО
Був/була в онлайні: 13 вересня 2023 15:32
Схожі оголошення