Складальна вайма ORMA FUTURA/ECO (Італія) 1 грн

Складальна вайма ORMA FUTURA/ECO (Італія)

Рекламувати
№2902
Створено: 23 травня 2023
• Гідравлічна вайма для збірки віконних і дверних коробок

ОПИС
Конструкція
Станина пресу виконана із сталевого профілю зібраного і звареного по точному шаблону і оброблена на металообробних центрах з ЧПУ. Рухома верхня траверса, встановлена на вертикальних циліндрах. Система шестерня/зубчаста рейка з торсіонною тягою гарантує паралельність переміщення верхньої рухомої балки стосовно нижньої нерухомої траверси. Нижня нерухома траверса може бути встановлена на трьох різних рівнях. Положення контрупорів регулюються вручну за допомогою системи швидкого кріплення. Робочі косинці пресування монтуються на горизонтальних циліндрах. Всі робочі поверхні оброблені на металообробних центрах.

Гідравлічне обладнання
Гідравлічне обладнання складається з гідродинамічної станції з одиночним насосом. Масляна гідростанція забезпечена клапанами безпеки і управління, встановлена на масляному бачку. Розмір бака гарантує безперебійну роботу гідродинамічного обладнання. Циліндри виготовлені зі сталі для використання в масляному середовищі і спроектовані для безпечної роботи при максимальному допустимому тиску.

Електричне обладнання
Електрична панель управління містить:
• головний вимикач напруги;
• поворотний кнопковий пульт для управління верхньою траверсою і рухливими бічними упорами;
• електричні дроти прибрані в рукава і захисні канали.
В електричній шафі об'єднані всі керуючі функції, що вимагає від оператора тільки підключення верстата до електролінії підприємства.
№2902
Створено: 23 травня 2023
ТЕХБЮРО
Був/була в онлайні: 13 вересня 2023 15:32
Зареєструйтесь або Увійдіть щоб залишити коментар.
1 грн
НАПИСАТИ Контакти
ТЕХБЮРО
Був/була в онлайні: 13 вересня 2023 15:32
Схожі оголошення