Репетитор з англійської мови у Дніпрі (пр. О. Поля) 147 грн

Репетитор з англійської мови у Дніпрі (пр. О. Поля)

Рекламувати
№5395
Створено: 25 вересня
Адреса: Дніпро, вул. С. Подолинського/Благоєва, 31, (пр. Поля), Показати На карті на карті
Репетитор англійської мови у Дніпрі на проспекті Олександра Поля запрошує на заняття! Репетиторський центр "Алгоритм" пропонує індивідуальні, міні-групові та групові курси підготовки до НМТ/ЗНО з англійської мови у Дніпрі.
Наші досвідчені репетитори у Дніпрі допоможуть вам опанувати всі аспекти англійської мови: від граматики до розмовних навичок, а також підготують до складання НМТ/ЗНО. Ми пропонуємо гнучкий графік занять, що дозволяє обрати зручний час та формат навчання — офлайн або онлайн.
Репетиторський центр "Алгоритм" у Дніпрі гарантує якісну підготовку до НМТ/ЗНО з англійської мови, використовуючи сучасні методики навчання та індивідуальний підхід до кожного учня. Наші курси підготовки до НМТ/ЗНО у Дніпрі допоможуть вам досягти високих результатів на іспиті та впевнено вступити до обраного університету.
Записуйтеся на заняття у репетиторський центр "Алгоритм" вже сьогодні, щоб отримати якісну підготовку до НМТ/ЗНО з англійської мови у Дніпрі на проспекті Олександра Поля! #РепетиторАнглійськоїУДніпрі #КурсиПідготовкиДоНМТ #НМТ2025 #Алгоритм #ОсвітаДніпро
№5395
Створено: 25 вересня
Адміністратор
Був/була в онлайні: вчора 13:27
Зареєструйтесь або Увійдіть щоб залишити коментар.
Від 147 грн
НАПИСАТИ Контакти
Адміністратор
Був/була в онлайні: вчора 13:27
Бажаєте, щоб Ваше оголошення побачило більше людей?
Рекламуйте оголошення
Схожі оголошення