Лінія забою кроликів продуктивністю 100 голів/год (Польща)
100 uah
Проектне рішення: Базова лінія по забою, спроектована як універсальна лінія початкового рівня для виконання регулярних робіт по забою зайчиків. Оснащується ручним конвеєром, підвіси конвеєра дозволяють використовувати лінію як для забою кроликів, так і для птиці від 0, 5 до 8 кг. Для забою більш дрібного або великого птаха необхідно оснастити лінію конвеєра індивідуальними підвісами відповідної конструкції.
Призначення лінії: Для малих та середніх господарств, а також для великих підприємств як санітарна бійня з необхідністю у забої до 800 голів за зміну.
Пристрій: Лінія має чіткий поділ на брудну (відділення, де проводиться забій, обскубування птиці або зняття шкіри з кроликів) і чисту зону, де виконується нутровка окремо для червоних і білих органів, а також упаковка. Всі елементи бійні виготовлені з нержавіючої сталі, вузли напрямної та каретки з алюмінію та пластику. Кругове планування лінії забезпечує значну економію місця, максимально спрощено дезінфекцію після забою.Крім того, таке компонування дозволяє використовувати кожен сантиметр конвеєра, а підвіси повертаються на ділянку забою з відділення упаковки природним чином, їх не потрібно примусово переміщати з іншого відділення до початку лінії.
Розмір лінії забою у зібраному стані: 3000х1200мм, вага: 350 кг.
Опис технологічного процесу:
1. Оглушення тварини;
2. Перерізання горла та знекровлення;
3. Змивка крові, підрізування передніх лап;
4. Зняття шкіри;
5. Нутрування, червоні органи (легкі, серце);
6. Нутрування, шлунково-кишковий пакет;
7. Миття тушки (при необхідності), підрізування задніх лап;
8. Упаковка;
Базовий варіант універсальної лінії забою включає:
1. Майданчик знекровлення з лійкою та трубою для зливу крові;
2. Стерилізатор для ножів, Потужність – 1, 5кВт, 220В;
3. Миття після знекровлення;
4. Ополіскувач для тушок, після знекровлення та нутрівки;
5. Вирва для зняття шкурок або доощипування птиці;
6. Робочий стіл із нержавіючої сталі 3000х5
Призначення лінії: Для малих та середніх господарств, а також для великих підприємств як санітарна бійня з необхідністю у забої до 800 голів за зміну.
Пристрій: Лінія має чіткий поділ на брудну (відділення, де проводиться забій, обскубування птиці або зняття шкіри з кроликів) і чисту зону, де виконується нутровка окремо для червоних і білих органів, а також упаковка. Всі елементи бійні виготовлені з нержавіючої сталі, вузли напрямної та каретки з алюмінію та пластику. Кругове планування лінії забезпечує значну економію місця, максимально спрощено дезінфекцію після забою.Крім того, таке компонування дозволяє використовувати кожен сантиметр конвеєра, а підвіси повертаються на ділянку забою з відділення упаковки природним чином, їх не потрібно примусово переміщати з іншого відділення до початку лінії.
Розмір лінії забою у зібраному стані: 3000х1200мм, вага: 350 кг.
Опис технологічного процесу:
1. Оглушення тварини;
2. Перерізання горла та знекровлення;
3. Змивка крові, підрізування передніх лап;
4. Зняття шкіри;
5. Нутрування, червоні органи (легкі, серце);
6. Нутрування, шлунково-кишковий пакет;
7. Миття тушки (при необхідності), підрізування задніх лап;
8. Упаковка;
Базовий варіант універсальної лінії забою включає:
1. Майданчик знекровлення з лійкою та трубою для зливу крові;
2. Стерилізатор для ножів, Потужність – 1, 5кВт, 220В;
3. Миття після знекровлення;
4. Ополіскувач для тушок, після знекровлення та нутрівки;
5. Вирва для зняття шкурок або доощипування птиці;
6. Робочий стіл із нержавіючої сталі 3000х5
№962 Created: March 22 2023
Similar Listings