Заточувальний верстат WEINIG RONDAMAT 980 (Німеччина) 1 грн

Заточувальний верстат WEINIG RONDAMAT 980 (Німеччина)

Рекламувати
№2960
Создано: 23 мая 2023
• Серія WEINIG Rondamat: Універсальні інструментальні заточувальні верстати для виняткової точності на виробництві

ОПИС
Представляючи серію Rondamat, концерн WEINIG пропонує асортимент заточувальних верстатів, що відповідають індивідуальним потребам і умовам експлуатації, від ручного до повністю автоматизованого верстата. Всі моделі відрізняє виняткова точність обробки. Всі вони створені за таким же високим стандартам якості, як і інші верстати WEINIG. Тому, звичайно ж, не випадково, в багатьох заточувальних майстернях використовуються верстати Rondamat концерну WEINIG.
Чи обробляєте ви тверду або м'яку деревину, деревно-стружкові плити, МДФ або пластмасові деталі - на Rondamat завжди можна покластися. Використовуючи відповідні заточувальні кола, можна виготовляти і заточувати ножі з швидкорізальної сталі, стелліта або твердих сплавів. Широкий асортимент опцій також дозволяє профілювати і заточувати інструменти для спеціальних виробництв, наприклад - інструментів з хвостовиками.

WEINIG Rondamat 980: Автоматичний заточувальний верстат для інструментів для стругання, фрезерування і виготовлення шипів
Той момент, коли під час обробки лезо інструменту зустрічається з деталлю, є вирішальним для якості поверхонь готового виробу. Тому так важливо завжди мати оптимально підготовлені інструменти і заточувати їх при необхідності. Rondamat 980 - це дуже ефективне рішення для такого завдання, так як це повністю автоматичний верстат. Все, що потрібно зробити, - це затиснути інструмент в верстаті і ввести параметри обробки на терміналі управління. Все інше Rondamat 980 виконає самостійно.

Автоматичний режим роботи має особливі переваги при заточуванні інструментів з великою кількістю ножів, а оператор може зайнятися іншою справою, поки верстат виконує свою роботу. Оператору потрібно всього лише виконати настройку, провести контроль якості і виконати завершальний вимір інструменту. Таким чином, Rondamat 980 - це справжня альтернатива для всіх тих, хто використовує в роботі багато прямих ножів або фрезерних інструментів. Висока якість роботи Rondamat 980 створює оптимальні умови для подальшого джойнтірування інструментів в верстаті.

Переваги WEINIG Rondamat 980
• Автоматичне заточування інструменту
• Широкий спектр застосування
• Висока точність при заточуванні
• Узгодження верстатних технологій в залежності до вимог клієнта
• Найбільш сприятливі умови в управлінні

Переваги WEINIG серії Rondamat
• Чудова підготовка для виробництва
• Ідеальна узгодженість з стругально-калювальним верстатом
• Різноманітні можливості
• Незалежність від сторонніх заточувальних компаній
№2960
Создано: 23 мая 2023
ТЕХБЮРО
Был/была в онлайн 13 сентября 2023 15:32
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
1 грн
НАПИСАТИ КОНТАКТЫ
ТЕХБЮРО
Был/была в онлайн 13 сентября 2023 15:32
Похожие объявления