Відгуки клієнтів можуть покращити коефіцієнт конверсії. 1 500 грн

Відгуки клієнтів можуть покращити коефіцієнт конверсії.

Рекламувати
№4241
Создано: 27 октября 2023
Репутаційний маркетинг - це системна робота над формуванням та підтримкою позитивного іміджу спеціаліста, ******** чи компанії.
Відгуки дозволяють будувати довіру між ********** та покупцями, допомогають зробити правильний вибір при покупці.Незважаючи на значні статистики про те, що основна частка користувачів приймають рішення про покупку, грунтуючись на відгуках,Відгук в мережі сприймається як форма соціального схвалення. Однією з переваг умовних “зірочок” для користувача буде зменшення невизначеності щодо ******** в момент прийняття рішення.Тобто, чим вище невизначеність, тим сильніше вплив рейтингу ******** на користувача. А відгуки, в свою чергу, заповнюють прогалини в інформації, на підставі якої і приймається рішення про покупку.Даний процес – це, свого роду, дослідження, яке несвідомо формує образ компанії в очах покупця.
Що таке коефіцієнт конверсії?
Коефіцієнт конверсії (CR) — це відсоток людей, які виконують бажану дію на веб-сайті або в рекламі.Ця дія може бути будь-якою: від здійснення покупки, реєстрації на подію, підписки на розсилку новин або заповнення контактної форми.
Допоможу сфорнмувати рейтинг 5 зірок у загальній стрічці пошукової видачі Гугла.Ваше рекламне оголошення стане помітніше в пошуковій видачі.Пошукова система Google, використовує алгоритми, які враховують багато факторів під час рейтингу оголошення.Одним із таких факторів є якість і кількість відгуків клієнтів.Позитивні відгуки клієнтів можуть покращити позиції на першій сторінці результатів пошукової системи, з більшою ймовірністю приверне кліки та трафік.
Якщо Вас зацікавила пропозиція або виникли питання телефонуйте пряио зараз: 0938107142
№4241
Создано: 27 октября 2023
Маркетолог
Был/была в онлайн 18 февраля 21:40
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
1 500 грн
НАПИСАТИ КОНТАКТЫ
Маркетолог
Был/была в онлайн 18 февраля 21:40