Продам кисневий відбілювач (кисневий порошок) у м. Луцьк 135 грн

Продам кисневий відбілювач (кисневий порошок) у м. Луцьк

Рекламувати
№1629
Создано: 19 апреля 2023
Рекомендовано: Самое новое 
Кисневий відбілювач або кисневий порошок - це справжній чудо-засіб! Якщо ви хочете позбутися від плям органічного походження, таких як чаю, кави, кетчупа, вина, трави, крові, поту, жиру, йода, зелені, ягодів, фруктів, овочів, чорнила та інших, тоді кисневий відбілювач буде саме тим, що вам потрібно!
Цей концентрат дозволить вам повернути білизну посірілих та пожовтілих білих речей, а кольорові речі не втратять своєї яскравості, оскільки діюча речовина - не хлор, а саме КИСЕНЬ!
Крім того, кисневий відбілювач є безальтернативним засобом для виведення цвілі та мазуту, а також він не містить агресивних речовин, таких як ПАР, фосфати та хлор, що робить його ідеальним для використання з мильними горішками. Кисневий відбілювач підходить для людей з алергіями та навіть для вагітних жінок, тому ви можете бути впевнені в його безпеці для вас та вашої родини. І, звичайно, він не руйнує структуру тканини та добре виполіскується, щоб ви могли насолоджуватися свіжою та бездоганною білизною!
Кисневий відбілювач є потужними засобами для чистки та видалення плям з різних поверхонь, включаючи м'які меблі, стіни, підлогу, вікна та посуд. Він містить активний кисень, який під час реакції забезпечує відбілювання та дезінфекцію. Якщо ви хочете використовувати кисневий порошок, слід дотримуватися наступних інструкцій.
Можлива доставка
№1629
Создано: 19 апреля 2023
Людмила
Был/была в онлайн 19 апреля 2023 15:33
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
135 грн Торг возможен
НАПИСАТИ КОНТАКТЫ
Людмила
Был/была в онлайн 19 апреля 2023 15:33
Похожие объявления