Очищуюча пінка для обличчя Pyunkang Yul 150мл 300 грн

Очищуюча пінка для обличчя Pyunkang Yul 150мл

Рекламувати
№2824
Создано: 21 мая 2023
Адрес: Харків, метро Алексеевская
Состояние: Новое 
Рекомендовано: Самое дешевое, Самое новое 
Pyunkang Yul Cleansing Foam Піна для обличчя очищуюча, 150 мл. М'яко видаляє всі забруднення, що накопичуються на шкірі, без ефекту висушування шкіри. Пінка ретельно вбирає бруд і жир, які забивають пори, залишаючи шкіру чистою та м'якою. Виготовлена ​​на безсульфатній основі, за рахунок чого не руйнуватиме мантію шкіри та не провокуватиме лущення.

Склад:
Saposhnikovi Divaricata (екстракт сапожніковії) - заспокоює навіть саму роздратовану шкіру, також ефективна при запаленнях та вугровому висипі.
Міристинова кислота – сприяє відновленню захисних властивостей шкіри.
Лауринова кислота - позбавляє таких недоліків шкіри як вугрі, акне, камедони, чорні цятки, захищає від негативного впливу ультрафіолетового випромінювання.
Стеаринова кислота - пом'якшує епідерміс, ослабшує зв'язки між ороговілими частинками, сприяє їх ніжному, не травматичному відлущуванню, ефективно очищає пори, позбавляє чорних цяток.
Гіалуронова кислота - завдяки маленькому розміру своїх молекул здатна проникнути в середній шар шкіри, де активізує вироблення колагену та еластину, підтягує дерму, робить її більш пружною та еластичною.
Бджолиний віск - позбавляє небажаної пігментації, освітлює веснянки, вирівнює тон обличчя.

Застосування:
Наносимо невелику кількість пінки на сухе обличчя, зволожуємо руки і обережно масажуємо, потім змиваємо теплою водою і тонізуємо шкіру.

доставка укрпоштою та новою поштою
№2824
Создано: 21 мая 2023
Юля
Был/была в онлайн 12 июня 2023 21:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
300 грн
Юля
Был/была в онлайн 12 июня 2023 21:14