ІТ-інтенсив для дітей кожної суботи з 10:00 до 15:00 500 грн

ІТ-інтенсив для дітей кожної суботи з 10:00 до 15:00

Рекламувати
№2730
Создано: 18 мая 2023
Адрес: Київ, проспект Берестейський 131, Показать На карте на карте
Искать категории: Спорт /  
🙌До вашої уваги, дитяча школа програмування Go-Mother IT пропонує ІТ-інтенсив для дітей кожної суботи з 10:00 до 15:00. 🙌
✅Проводьте вихідні з користю та вивчайте щось нове та цікаве у сфері програмування та комп'ютерних технологій.✅

💻Під час цього інтенсиву, ми надаємо учням можливість вивчати різні аспекти IT-світу, такі як Python, Photoshop, блогінг YouTube. Ми прагнемо не тільки передати знання і навички в цих галузях, але й заохотити та надихнути молодих учасників до творчості та самовираження.

Під керівництвом наших досвідчених викладачів, діти отримують практичні вміння у програмуванні з використанням мови Python. Вони вчаться створювати програми та розв'язувати завдання, розвиваючи свою логічне мислення та творчість.

💻Крім того, ми пропонуємо учням вивчення Photoshop, який є потужним інструментом для обробки зображень. Діти вчаться редагувати фотографії, створювати графічні елементи та розвивають свої навички дизайну.

💻На наших заняттях також надається можливість вивчати основи блогінгу YouTube. Учасники вчаться створювати цікавий та змістовний контент, навчаються розповідати історії та використовувати технології для популяризації своїх ідей та проектів.

👍IT-інтенсив у нашій дитячій IT школі створює сприятливу та підтримуючу атмосферу для розвитку творчих здібностей дітей в галузі інформаційних технологій. Ми прагнемо зацікавити та надихнути дітей, допомогти їм розкрити їх потенціал та побудувати міцну основу для подальшого росту у сфері IT.
За детальною інформацією дзвоніть за номером що вказаний нижче
https://go-mother.com/course/summer-it-intensive-every-saturday/

👇👇👇👇👇👇👇👇👇
0631721220
№2730
Создано: 18 мая 2023
Адміністратор
Был/была в онлайн 18 мая 2023 10:22
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
500 грн
НАПИСАТИ КОНТАКТЫ
Адміністратор
Был/была в онлайн 18 мая 2023 10:22