Датчик обертів барабана комбайна 2 500 грн

Датчик обертів барабана комбайна

Рекламувати
№1040
Створено: 23 березня 2023
Рекомендовано: Найдешевше, Найновіше 
Состояние: Новый 
Забивається бункер?

Просте вирішення проблеми: спеціально розроблений для комбайна Датчик обертання барабана від виробника UDS-device, що складається з Тахометра UDS-12.RO та Датчика Холла UDS-12.R на вал або шків. 

Тахометр відображає поточне значення обертів за хвилину, спираючись на показання датчика, який встановлюється в будь-якому відповідному місці обертового механізму.
У приладі передбачено можливість контролю оборотів за встановленим значенням. При перевищенні цього значення мікроконтролер розмикає контакти реле, і коли кількість обертів знижується нижче встановленого, реле подає живлення на двигун (контакти реле замикаються). Цю функцію зручно використовувати при зниженні або відсутності обертів для подачі сигналу оператору
.
Не підключайте до клем живлення напруги вище 14,5V. В іншому випадку прилад вийде з ладу! У таких випадках ремонт проводиться з допомогою покупця. 
Напруга живлення: 12V постійного струму (адаптер 220V у комплекті). 
Струм споживання: 200мА. 
Експлуатація при температурах: від -10°С до +45°С. 
Розрядність: 4. 
Макс. у переривань на 1 оборот - 6. 
Період виміру - 1 сек. 
Максимальна кількість обертів: 9999х6 об\хв. 
Сумісність: оптопара, датчик Холла, Геркон. 
Пристрій керування навантаженням: електромагнітне реле макс. 5А чи 1100 Вт, можлива комплектація реле 10А чи 2000 Вт. .
Укомплектовано датчиком Холла 1 метр. Можливе подовження до 20 метрів.
Підключення датчиків провадиться за схемою. 

Тахометр працює наступним чином: після подачі живлення на індикаторі відобразиться 0. і вбудоване реле замкне контакти 3 і 4. Через ці контакти підключайте живлення двигуна. 
Настроювання обертів: 
Після натискання та утримання кнопки "МЕНЮ" протягом 2-3 сек. на індикаторі відобразиться миготливе значення установки обертів.
За допомогою кнопок "МІНУС" та "ПЛЮС" задається нове значення (для швидкого прокручування утримуйте кнопку). Наступне натискання кнопки "МЕНЮ" призводить до появи на індикаторі цифри (від 1 до 6), це встановлення кількості переривань за один оберт валу. Наприклад: якщо встановлена крильчатка на валу має 4 лопаті (або з кола вирізані 4 сектори), то слід встановити цифру переривання 4. Таким чином, кількість міток переривання датчика завжди повинна відповідати встановленій цифрі. Запам'ятовування цих двох параметрів в незалежній пам'яті відбувається через 2-3 сек. після натискання кнопки "МЕНЮ".
Підприємство-виробник гарантує безкоштовний ремонт чи заміну несправного приладу протягом одного року з дня продажу.
Гарантия не распространяется на приборы с внешними повреждениями корпуса, следами вскрытия задней панели, и признаками подключения нагрузки на контакты 3 и 4 (реле), превышающими максимально допустимый ток.
Внимание!
При ошибочной подаче на контакты прибора какого-либо несоответствующего напряжения, производитель определяет причину выхода прибора из строя. В данном случае гарантийные обязательства аннулируются, и ремонт прибора оплачивается потребителем.

Гарантийный ремонт производится в течение 8 рабочих дней после личного обращения покупателя к распространителю данного прибора.
Цена: 2500 грн. PRICE: 82 $
Доставка в любую точку Украины наложенным платежом или предоплатой НоваПошта.
№1040
Створено: 23 березня 2023
Відповідальний
Був/була в онлайні: 7 травня 14:15
Зареєструйтесь або Увійдіть щоб залишити коментар.
2 500 грн
НАПИСАТИ Контакти
Відповідальний
Був/була в онлайні: 7 травня 14:15
Схожі оголошення