Плоский холодний прес ORMA PFL (Італія) 1 грн

Плоский холодний прес ORMA PFL (Італія)

Рекламувати
Nr2903
Zbudowany: [data]
• Устаткування призначене для покриття плоских панелей і щитів синтетичними плівками, натуральним шпоном
• Широка номенклатура холодних пресів, що виготовляє ORMAMacchine дозволяє вибрати модель, найбільш підходящу для тієї чи іншої технологічної операції

ОПИС
Холодний прес може оснащуватися 2 або 4 плитами (на замовлення), які можуть працювати незалежно одна від одної, з різним тиском. Рухливі плити холодного преса покриті листками металу великої товщини. Для полегшення операції завантаження і розвантаження (на замовлення) на нижній плиті преса встановлюються підпружинені ролики, які під час фази пресування ховаються в спеціальні пази.

Призначення
Плоскі холодні преси в основному використовуються для склеювання плоских заготовок в пачці, для личкування плоских заготовок з однієї або двох сторін шпоном, різними пластиком і плівками, а також для отримання гнутоклеєних елементів меблів, стінових панелей, погонажних виробів, дверей з шпону і композитних матеріалів. Застосовуються в меблевих, дверних та інших деревообробних виробництвах будь-якої потужності, підприємствах і цехах по виробництву дверей, меблів, гнутоклеєних деталей меблів, облицьованих папером, пластиком або шпоном столярнобудівельних виробів.
Nr2903
Zbudowany: [data]
ТЕХБЮРО
Byłem/jestem online: 13 wrzesień 2023 15:32
Rejestr lub Zaloguj się aby zostawić komentarz.
1 грн
WRITE KONTAKT
ТЕХБЮРО
Byłem/jestem online: 13 wrzesień 2023 15:32
Схожі оголошення