Свердлильно-пазувальний верстат з ЧПУ STOMANA LBM-1NC (Болгарія) 1 грн

Свердлильно-пазувальний верстат з ЧПУ STOMANA LBM-1NC (Болгарія)

Рекламувати
Nr2881
Zbudowany: [data]
• Шліфувальні деревообробні верстати з ЧПУ
• Для виготовлення отворів під замки і петлі на дверях і дверних коробках

ОПИС
Свердлильно-пазувальні верстати призначений для переробки великої кількості заготовок за малий проміжок часу. Компанія Stomana виробляє всі верстати на своїх технологічних потужностях, що розташовані в Болгарії. Свердлильно-пазувальні верстати призначені для зарізання замків і петель для дверей і панелей різних розмірів.

Загальні технічні характеристики
Свердлильно-пазувальний деревообробний верстат STOMANA LBM-1NC забезпечує стабільну роботу. Вага верстата близько 600 кг. Для зручної роботи для верстату необхідна площа 2х3 м. Для очищення від стружки передбачений вихід аспірації діаметром 120 мм.

Можливості верстату
Свердлильний агрегат управляється по трьох осях з можливістю нахилу до 12°. Діаметр ріжучого інструменту дорівнює 14 мм. Верстат оснащений високошвидкісними двигунами, частота обертання яких складає до 18 000 обертів у хвилину. Кріплення заготовок відбувається за допомогою пневматичних затискачів, при управлінні сервоприводом. Таке обладнання застосовується в серійному виробництві вікон і дверей. При необхідності, також можлива обробка під індивідуальні замовлення. Панель керування верстатом встановлена в зручному для роботи місці. Програмне забезпечення просте у використанні.
Nr2881
Zbudowany: [data]
ТЕХБЮРО
Byłem/jestem online: 13 wrzesień 2023 15:32
Rejestr lub Zaloguj się aby zostawić komentarz.
1 грн
WRITE KONTAKT
ТЕХБЮРО
Byłem/jestem online: 13 wrzesień 2023 15:32
Схожі оголошення