Вакуумний мембранний прес ORMA AIR SYSTEM/AIR SYSTEM ECO (Італія) 1 грн

Вакуумний мембранний прес ORMA AIR SYSTEM/AIR SYSTEM ECO (Італія)

Рекламувати
Nr2906
Zbudowany: [data]
• Преси призначені для одностороннього облицювання ПВХ або шпоном фасонних поверхонь

ОПИС
Мембранно-вакуумний прес AIR SYSTEM ECO
Преси призначені для одностороннього облицювання ПВХ або шпоном фасонних поверхонь. При облицюванні плівкою ПВХ на пресі не використовується мембрана, що істотно знижує технологічні витрати. Встановивши на прес мембрану, можна працювати зі шпоном. Автоматична система завантаження і розвантаження може встановлюватись на обох торцевих сторонах преса поперемінно або тільки з одного боку. Переміщення здійснюється за допомогою шестерень і зубчастої рейки, керованими моторизованим варіатором і цифровим інвертором.

Застосування мембрани в мембранно-вакуумному пресі
• Для облицювання заготовок натуральним шпоном.
• Для личкування ПВХ-плівками заготовок зі складним профілем, наприклад при "заході" плівки на тильну сторону фасаду.
• Для облицювання заготовок ПВХ-плівками при неповному завантаженні преса, при якій розміри покриває завантажувальний стіл ПВХ-плівки менше розмірів столу.
• Для облицювання заготовок високоякісними глянсовими ПВХ-плівками, які не повинні стикатися з верхньою нагрівальною плитою преса.
• При товщині ПВХ-плівки меншого або більшого значення 0,3-0,6 мм.

Гідродинамічне обладнання
Складається з гідродинамічної станції з подвійним насосом, зануреним в мастило для зменшення шуму і поліпшення змащування обертових частин:
• насос швидкого закриття з високою продуктивністю і низьким тиском;
• насос робочий повільного нагнітання тиску, малої продуктивності і високого тиску.

Пульт керування
Містить всі елементи, необхідні для управління всіма функціями верстата. Управління і введення даних здійснюються за допомогою цифрової клавіатури і ПК-дисплея. Пропорційне електронне управління гідравлічним тиском в залежності від тиску стисненого повітря в камері наддування. Незалежне цифрове управління для кожної окремої функції верстата. Основний електронний компонент - це PLC, який здійснює всі функції управління верстатом відповідно до стандартної або спеціальної програми, відповідно до потреб клієнта.

Програма керує наступними функціями
• Самодіагностика при включенні.
• Самодіагностика робочих режимів.
• Діагностика помилок.
• Перевірка на коротке замикання і індикація за допомогою світлодіодних індикаторів.
• Графічне відображення на дисплеї можливих несправностей в роботі устаткування.
• Графічне відображення стану окремих компонентів.
• Діагностики обладнання.

Конструкція
Каркас преса виконаний із сталевого профілю зібраного і звареного за точним шаблоном і оброблений на металообробних центрах з ЧПУ. Подвійна система зубчастих рейок, з'єднаних між собою торсіонною тягою, гарантує паралельність столів під час підйому і опусканні рухомого столу преса. Захисний картер преса гратчастий. У нерухомому верхньому сталевому столі в якості нагрівальної рідини використовується діатермічне мастило. Фланець, що утримує тиск, з литого алюмінію з силіконовим ущільнювачем кільцевого типу змонтований на верхній плиті. Рухома нижня плита виконана із сталевого профілю, на якому встановлений сталевий лист. Верстат оснащений потужним вакуумним обладнанням і ресивером стиснутого повітря (компресор не входить в поставку), що гарантує негайну подачу стисненого повітря з постійним тиском в робочу камеру.

Система нагріву
Електричний бойлер для нагріву циркулюючої рідини - діатермічного мастила. Максимальна температура рідини 1500 C0. Устаткування укомплектовано насосом, розширювальним бачком з кришкою, системою труб, що з'єднують бойлер з пресом та клапанами для стравлювання повітря з системи, електрошафою управління і інструментами контролю та безпеки.
Nr2906
Zbudowany: [data]
ТЕХБЮРО
Byłem/jestem online: 13 wrzesień 2023 15:32
Rejestr lub Zaloguj się aby zostawić komentarz.
1 грн
WRITE KONTAKT
ТЕХБЮРО
Byłem/jestem online: 13 wrzesień 2023 15:32
Схожі оголошення