Кромкооблицювальний верстат HOLZTECHNIK MAX 340 1 грн

Кромкооблицювальний верстат HOLZTECHNIK MAX 340

Рекламувати
Nr2921
Zbudowany: [data]
• Автоматичний крайколичкувальний верстат прохідного типу
• Призначений для личкування крайки прямолінійних деталей

ОПИС
Надійний механізм автоматичного подавання заготовок. Подавання заготовок здійснюється за допомогою ланцюгового транспортера з вкритими гумою башмаками і притискаються зверху рядом приводних, вкритих гумою роликів. Така система подавання забезпечує якісну обробку деталей.

Клейова ванночка ємністю на 1.2 кг призначена для розплаву гранульованого клею. Тефлонове покриття клейового бачка робить процес очисти простим. П'ять нагрівальних елементів забезпечують швидке нагрівання клею і забезпечують його оптимальну робочу температуру.

Направляюча плити на вході у верстат з підігрівом. Для підвищення адгезії клею, перед нанесенням його на плиту, край плити прогрівається направляючою. Ця функція незамінна при роботі в цеху з низькою температурою (нижче 180С), особливо в зимовий період часу, для якісного приклеювання керамічного матеріалу.

Вузол приклеювання і притиску кромки підпружинений і складається з двох роликів: перший - великий хромований, другий - трохи менший з гумовим покриттям. Завдяки цьому поліпшується міцність клейового шву. Вузол оснащений системою "Quick setup", яка робить настройку вузла під кромку різної товщини простішою.
Автоматичний торцювальний вузол кромочного матеріалу забезпечує якісне зняття звисів по довжині. Високоточні лінійні направляючі і частота обертання пилок -12 000 об/хв гарантують максимальну якість і точність обробки, що не залежить від товщини і матеріалу кромки.

Завдяки захисним кожухам стружка добре видаляється із зони різання.

Вузол поздовжнього фрезерування кромки забезпечує якісне зняття звисів по ширині кромки. Цей вузол дозволяє виробляти високоякісне радіусне і пряме фрезерування фасок. У базовій версії верстат оснащений фрезою r = 2 мм.

Цикля призначена для підвищення якості поверхні фаски кромки після фрезерування і видалення надлишків клею.

Полірувальний вузол. Виконує фінішну обробку кромки, прибираючи мікроподряпини і очищує фаски.

Регулювання товщини обробки, виконується вручну за допомогою маховика за механічним цифровим лічильником, що забезпечує точність обробки.

• Пульт управління з LED дисплеєм і кнопками з LED підсвічуванням.
• Регулювання температури клею.
• Вкл/викл. кожного з вузлів.
• Одометр для визначення витрати кромочного матеріалу.
• Дисплей відображає інтервали технічного обслуговування.
• Показує повідомлення про несправності.
Nr2921
Zbudowany: [data]
ТЕХБЮРО
Byłem/jestem online: 13 wrzesień 2023 15:32
Rejestr lub Zaloguj się aby zostawić komentarz.
1 грн
WRITE KONTAKT
ТЕХБЮРО
Byłem/jestem online: 13 wrzesień 2023 15:32
Схожі оголошення